Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
(0314) 763 403

Erve Wullinck

Erve Wullinck is een voormalige boerderij, midden in de natuur. Bewoners genieten er van het buitenleven. Op 5 minuten fietsen ligt het dorp Zelhem, met winkels, een bibliotheek en een zwembad.

Voor wie?

Op Erve Wullinck wonen max. 9 (jong) volwassenen vanaf 17 jaar met een licht verstandelijke beperking of psychosociale problematiek. Zij hebben een verblijfsindicatie (vanuit WMO, JW of WLZ).

Persoonlijke benadering

Iedereen is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.  Een vast team van begeleiders kijkt samen met de bewoner naar mogelijkheden om te groeien. Passend bij de eigen mogelijkheden en interesses. Er is altijd hulp aanwezig, ook ’s nachts. In een apart deel van de boerderij woont één van de begeleiders.

Wonen en leven

Er is een gezellige woonkamer. Iedereen heeft daarnaast zijn eigen zit/slaapkamer. Bewoners koken en eten samen, doen hun was en maken schoon. Als het nodig is krijgen ze daarbij hulp. Overdag gaan bewoners naar hun eigen school, dagbesteding of werk.  Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning zoals samen sporten of een uitje. Eens per jaar gaat de groep een week op vakantie.

Stap voor stap naar meer zelfstandigheid

Als bewoners al wat zelfstandiger zijn kunnen ze binnen de locatie doorstromen naar een eigen studio met keuken. Er is ondersteuning beschikbaar, maar wel op een lager pitje.

Vanuit Erve Wullinck is er ook een optie voor uitpandige kamertraining in het dorp. De eigen begeleiders bieden dan op afstand hulp waar dat nodig is. 

Gaby de Vries

Locatiecoördinator
T 06-10268843
E ervewullinck@sa-net.nl