Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
(0314) 763 403

Vacature gezinshuisouders

't Muldershuus is een gezinshuis van Sa-Net Woonzorg voor kinderen in de tienerleeftijd in Etten. In verband met de geplande pensionering van de huidige gezinshuisouders zijn wij op zoek naar twee:

GEZINSHUISOUDERS

 

WAT GA JE DOEN                                                    

Als gezinshuisouder bied je samen met je partner een prettige en veilige leefomgeving aan een vijftal kinderen. Het is een verantwoordelijke en zelfstandige functie waarbij je met hulp van een gedragsdeskundige zorg en ondersteuning biedt aan de hand van de doelen in het zorgplan. De kinderen hebben een (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. Je signaleert de directe en indirecte hulpvragen, en ondersteunt het kind in zijn/haar groeiproces.

 

WAT BIEDEN WIJ

Wij werken met betrokken en bevlogen teams. Gezinshuisouders geven gezicht aan de locatie, en worden ondersteund door woonbegeleiders, methodisch ondersteuner en orthopedagoog. Wij geven je de ruimte en het vertrouwen om de begeleiding op jouw manier in te vullen, passend bij onze visie op zorg. Dit kan in overleg zowel als zelfstandig sociaalondernemer of in loondienst met een daarbij passende vergoeding.

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je hebt affiniteit en ervaring met onze doelgroep. Je bent bereid om in het gezinshuis te gaan wonen. Je kunt professioneel en zelfstandig omgaan met gedragsproblematiek.

Als gezinshuisouder ben jij betrokken en professioneel naar de aan je zorg toevertrouwde kinderen, naar collega's en externe contacten. Verder ben je een bouwer, probleemoplossend, zelfstandig en sta je stevig in je schoenen. Jij bent in staat om stabiliteit en structuur aan te brengen, in samenwerking met collega’s en behandelaars. Je kunt jouw werkwijze verantwoorden aan de hand van het zorginhoudelijke kader en dit zowel mondeling als schriftelijk toelichten.

Gezien de leeftijd en problematiek van de kinderen is deze functie minder geschikt voor een stel met eigen (jonge) kinderen.

 

INTERESSE? LEUK!

Je kunt een mail sturen naar info@sa-net.nl waarin jij en je partner zich voorstellen en uitleggen waarom jullie geknipt zijn voor deze baan, en waarin je jullie CV's met referenties bijvoegt. We willen graag weten wat je relevante werkervaring precies inhoudt, en waarom je met ons wilt samenwerken. We hebben dus liever een uitgebreide sollicitatie waarin jullie je voorstellen en uitgaan op je motivatie om dit werk te gaan doen, dan een korte brief verwijzend naar een CV. Klik hier voor het profiel. Vanwege de vergewisplicht zijn wij verplicht om de opgegeven referenties te controleren. Houd er rekening mee dat het kunnen overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste is. Na de voorselectie wordt een assessment afgenomen. We streven naar een startdatum medio 2018.

VRAGEN?

Stel je vragen over deze vacature via e-mail aan info@sa-net.nl. Wij vragen je nadrukkelijk om niet direct met de huidige gezinshuisouders contact op te nemen.